مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین به صورت قسط

سلام. یک سال پیش ماشینی به آشنایی فروختم قیمت خودرو 20میلیون بود که مبلغ ده تومن نقدا پرداخت شد و قرار شد که ده میلیون دیگر هر ماه 2تومن پرداخت کند. چون اشنا بود چک نگرفتم ولی سند رو نگهداشتم. ولی با زرنگ بازی و جلو انداختن یه ریش سفید اشنا که ماشین رو به اون فروخته به بهونه ی رویت سند. سند رو از من گرفت. ماشین رو به اون فروخته و سند رو هم بنام همون زده. بقیه پول رو هم پرداخت نکرده ایا میتونم شکایت کنم. درضمن قولنامه بنگاهی دارم که تو اون نوشته تا پرداخت ده میلیون باقی مانده. سند دست فروشنده میماند. ولی سند رو از من با کلک گرفته ولی پول رو پرداخت نکرده. الان یه سال میگذره امروز فردا میکنه ولی پول رو نمیده. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
باید از طریق شورای حل اختلاف دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید