مشاوره حقوقی رایگان - مالک خودرو خریداری فوت شده

با سلام
من خودروی پژو 87 خریدم که پلاک و سند خودرو از روز اول تعویض نشده و بنام خریدار اول از کارخانه است
حال که به آدرس مراجعه کردم مشخص شده نامبرده 7 سال پیش فوت شده و ورثه اعلام میکنند چون مجرد بوده و اموالی نداشته ما انحصار وراثت نمیکنیم و به هیچ جا مراجعه نخواهیم کرد
لطفا در خصوص چگونگی تعویض پلاک راهنمایی فرمائید.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما نیز مانندورثه متوفی می توانید درخواست انحصاروراثت کنید وبعدازصدورگواهی انحصاروراثت به طرفیت وراث دعوای الزام به تنظیم سندرسمی مطرح کنید