مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن حساب همسر و فرزند فرد بدهکار

باسلام خدمت همه وکلا و کارشناسان
بابت راهنمایی های که قبلا انجام دادید متشکرم از شما
سوال؛
با شکایت از شخصی که به من بدهکار است و مبلع 20میلیون تومان از او سفته دارم
قبل از شروع جلسه دادگاه با قرار تامین خواسته با مراجعه به راهنمایی رانندگی و برخی از بانکها اقدام به توقیف حساب و ماشین خوانده کرده ام.
اما ماشین که معلوم نیست کجا هست فعلا توقیف سیستمی شده
به چند بانک که سر زدم هیچ پولی داخل حسابهاش ندارد
خوانده قبلا از حسابهای دختر و خانمش به من پول واریز کرده احتمالا حسابهای بانکی که بنام خانم و دخترش باز کرده و با ان حسابها کار میکند مثل خیلی از کلاهبردان دیگه
سوال من اینه که ایا راهی هستدکه بشه حسابهای دختر و خانمش مسدود کنم
باز هم تشکر از همگی شما

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

سلام راهی برای مسدود کردن حسابهای غیر از مدیون وجود ندارد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام هیچ راهی وجود ندارد مگر اینکه از طریق حسابهای مذکور معاونت و یا مشارکت در جرمی صورت گرفته باشد