مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند

15سال قبل وراث دایی ام زمینی که مالک بودن رو با جعل گواهی انحصار وراثت که نام مادربزرگشون رو پاک کرده بودن فروختن. با توجه به روشن شدن این موضوع برای خریدار و مراجعه چندباره ایشان به مادربزرگم که بیاد و رضایت به فروش بده و ایشان هرگز رضایتی نداد و دادگاه رای به سهم مشاع ایشان از زمین داد.
تا اینکه بعد از چندسال فهمیدیم که دادگاه رای به نفع خریدار داده و معرفی به محضر که سند بنام خریدار ثبت شود.
با کنکاش فراوان فهمیدیم خریدار و وکیلشون چون از دادگاه اولی نتیجه نگرفته ظاهرا مجدد در شعبه دیگری با مبایعه نامه که اصلا اسم مادربزرگم نبوده شکایت کرده و فروشندگان چون در شعبه اولی محکوم بودند پیگیر شکایت جدید در شعبه جدید نشدند و رای به نفع خریدار صادر شده است.
در آخرین رای و شعبه آخر اصلا نامی از مادربزرگم نیست درحالیکه اون زمان درقید حیات بود و خریدار با رندی خاصی فقط با مبایعه نامه ای که وراث بغیر مادربزرگم امضا کرده بودن شکایت کرده و رای گرفته.
بعد از اینهمه سال ما چگونه میتونیم به حق خود از این پرونده برسیم.
ممنون

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

برای راهنمایی و پاسخ به سوالتون حتما باید مدارک بررسی شود.