مشاوره حقوقی رایگان - دعوای معامله

سلام با پیمانکاری کار میکردم و باهم رفیق شدیم و بعد از مدتی باهم دستگاهی بیل مکانیکی خردیدم و حدود یکسال داشتیم و بخاطر مشکل مالی من دستگاه فروختیم و چون به هم اعتماد داشتیم تلفنی باهم صحبت کردیم و قرار فروش دستگاه گذاشتیم و بنگاه رفتم برا فروش موقع فروش بنگاه دار با شریکم صحبت کرد و مطمئن شد حرف صحت داره و از قبل هردو ما میشناخت دستگاه قولنامه شد و فروش رفت و قرار شد بعداً بیاد و قولنامه امضاء کنه بر حسب اعتماد پول دستگاه سهم فروش دستگاه به حسابش ریختم موقع که چک دستگاه پاس شد و الان هفت ماه میگذره و حاضر نیست بیاد و سند امضاء کنه و میخواد از من به جرم فروش دستگاه شکایت کنه لطفا راهنمایم کنید.

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام
از شاهد برای اثبات ادعای خود اثبات کنید.

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. اثبات کنید پول حاصل از فروش دستگاه رو به حسابش واریز کردید و بدهی به او نداشتید. ضمن این که می بایست اثبات کند بیل مکانیکی را با شما شریک بوده و اگر سند به نام ایشان است فروش مال به تنهایی از سوی شما جرم است.