مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از پیش فروش خودرو در ایران خودرو

با عرض سلام و خسته نباشید جهت انصراف از پیش فروش خودرو بعد از مراجعه به نمایندگی و ارائه مدارک مربوط و ثبت درخواست، نمایندگی مبلغ پیش پرداخت را چگونه به مشتری باز پس می دهد یعنی نمایندگی چه مدرکی را برای ثبت انصراف به مشتری باید بدهد یعنی حواله انصراف را همان روز انصراف به مشتری می دهد مراحل انصراف به طور کلی چگونه است؟
با تشکر

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام
سوال شما با توجه به قرار داد پیش فروش متفاوت خواهد بود در هر صورت از نمایندگی مربوطه سوال کنید