مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

داماد بنده ماشين بهش زده فوت شده طبق اظهارات كسانِی بودن دوتاماشين بهش زده متواری شدن شماره پلاك كسی نتونسته برداره دوربين اون اطرافم نگاه كردن اونجا تصادف شده نشون نداده آيا از طرف دولت ديگه تعلق ميگيرد بعد داخل ماه صفر بوده ماه حرام كامل ديه تعلق ميگيرد??

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام ابتدا تحقیق کامل در خصوص موضوع از طرف دادسرا میشه چنانچه راننده مقصر مشخص نشود می توان به صندوق تامین خسارت مراجعه کرد ماه صفر جز ماههای حرام نیست