مشاوره حقوقی رایگان - شرکت خانوادگی

سلام همسر من یک شرکت ثبت کرده 2 سال پیش و اسم خودم و پدرم و مادرم را هم جزو اعضای شرکت قرار داده، و الان تعداد بالایی چک برگشتی داره، هم چک های خودش هم چک های شرکت که خودش امضا کرده، و الان اکثر طلبکارا دنبال جلب و توقیف اموالش هستند، میخواستم بدونم با توجه به اسم پدر مادرم در هییت مدیره شرکت مشکلی برای خونه و یا ماشین و حساب بانکیشان پیش نمیاد؟؟؟ اگر میاد راهکارش رو بگین بهم، میشه اسمشونو خارج کنم؟؟؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام ابتدا نوع شرکت مهم است که چه نوع شرکتی باشه منظور این که تضامنی یا نسبی یا شرکت های دیگر در هر صورت شخصیت شرکت جداگانه است از شخصیت شرکا به جز تضامنی و نسبی که شرکا مسولیت دارند