مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از وضعیت خودروی توقیفی

با عرض سلام و خسته نباشید
اطلاع از وضعیت ماشینی که توقیف شده در شهر دیگر بابت اقساط عقب افتاده ی مهریه چگونه امکانپذیر است؟ آیا از طریق ابلاغ الکترونیکی میشود به خواهان و حتی خوانده؟
و تا زمانیکه برای توقیف فیزیکی علاوه بر سیستمی اقدام نشود دادگستری خودروی توقیفی را به مزایده نمیگذارد؟

پاسخ ها :

کژال هدایت بهرامی

سرکار خانم کژال هدایت بهرامی :

با سلام
در مورد قسمت اول سوال ميبايست به دادگستري شهرستان مورد نظرمراجعه فرماييد . در مورد قسمت دوم تا پرونده اجرايي تشكيل نگردد و اجراييه به خوانده (محكوم عليه )ابلاغ نگردد مزايده انجام نمي پذيرد .