مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف زوجه بدليل عسر و حرج

سلام يكی از موارد دوازده گانه بند به امضاء رسيده توسط زوجين در قباله ازدواج برای زوجه عسر و حرج ثابت شد آيا زوجه ميتواند بدليل عسر و حرج به دادگاه تقاضای طلاق نمايد بايد حتما وكيل داشته باشد؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام حضور وکیل الزامی نیست

فاطمه  موحدين

فاطمه موحدين :

وقت بخیردرطلاق یکطرفه باتوجه به حساسیت وسختی موضوع بهتراست ازوکیل کمک بگیرید