مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر پیاده در محل ممنوع

سلام من با عابر پیاده جایی برخورد کردم که در وسط بلوار حصار کشیده شده به جهت اینکه عابر از خیابان عبور نکند سرعت بنده مجاز بوده و در زمان حادثه شخص مذکور بیان داشت که احتیاجی به اورژانس نیست، ولی بنده شماره ی موبایلم رو در اختیارشون گذاشتم، پلیس هم به محل حادثه نیامد،حالا ایشون مدعی هستن که از نظر جسمی موردی نداشته ولی موبایل و ساعتشون که گرون قیمت هم هست آسیب دیده و از بنده مبلغ یک میلیون و پانصد هزار تومان درخواست کرده، لطفا از لحاظ قانونی راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

صابر  باقري پائين كولائي

جناب آقای صابر باقري پائين كولائي :

بگذاريد اقدام قانونى صورت پذيرد بدوا تنظيم كروكى ودرپايان اگر شما مقصر شناخته شديد ايشان بايد دادخواست حقوقى تنظيم وثابت كند كه وسايل در اثر تصادف خراب شد

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

اگرعابرمقصرباشدخسارت به تعلق نمی گیرد