مشاوره حقوقی رایگان - باوجود مبایعه نامه(دستی و تایپی) و همچنین زدن سند نهایی در محضر رسمی،خریدار میتواند ادعای خسارت کند؟

با سلام
بنده در اردیبهشت 97، یک دستگاه خودرو را در منزل پارکینک خونه ام فروختم.
مبایعه نامه در منزل بنده نیز نوشته شده است و دقیقا این بند ذکر شده است. (مبایعه نامه به صورت تایپی از اینترنت گرفته شده بود و بعضی از ایتمها آن به تصمیم بنده حذف شده بود مثل خیار غبن، تدلیس و...) . دریکی از بندها نوشته شده: مورد معامله با تمام لوازم موجود و اسناد و مدارک با رویت کامل فنی، بدنه توسط خریدار و یا کارشناس منتخب وی صورت گرفت و از کمیت و کیفیت آن آگاه میباشد.)
در زیر این متن امضاء و اثر انگشت فروشنده و خریدار نیز زده شده است.
سپس یکروز بعد، بعد از تعویض پلاک ،در محضر رسمی، سند ماشین به صورت کاملا حقوقی به خریدار واگذار گردید و تسویه حساب کامل انجام شد.
لازم بذکر است، در انتهای این مبایعه نامه نیز امضاء فروشنده و خریدار با اثر انگشت مجدد، ثبت و زده شده است.
همچنین بدلیل تاکید خریدار این متن را هم اضافه کرده بود:
مقرر گردید چناچه موتور ماشین نقص فنی داشت و هزینه درست نمودن آن متقبل گردد و یا مورد معامله فسخ گردد و مبلغ قرار داد عودت گردد. (با دست خط خریدار نوشته شده است، البته بالای پاراگراف امضاء های خریدار و فروشنده)
سپس در محضر به درخواست من این مورد در ادامه متن بالا نیز نوشته شد.
نزد مکانیک خودرو مذکور برده شد و مکانیک فرمودند که شمع و وایر بایستی تعویض گردد و مشکل خاص دیگری مشاهده نگردید. امضاء خریدار به همراه اثرانگشت وی نیز
زده شده است.
واما سوال :
خریدار از بنده یکماه پیش در شورای حل اختلاف شکایت ادعای خسارت کرده و ادعا دارد که بدنه ماشین و ستونهای آن رنگ و خوردگی دارد و همچنین بعضی از درهای ماشین نیز تعویض شده است و یا ماشین از ستون کاملا پیچ خورده و مجددا صاف شده است. درمجموع ادعا دارد که عقب ماشین با جلوی همان ماشین فرق دارد و مال خودش نیست و یا موارد دیگر از همین دسته و در ابلاغیه ادعای خسارت کرده
حال: آیا بعد از وجود این مبایعه نامه و امضاء و اثر انگشت خریدار و همچنین سند زدن نهایی در دفاتر رسمی (محضر)، آیا شکایت ایشان میتواند اثربخش باشد و یا به نتیجه برسد؟
خیلی ببخشید که متن سوال زیاد شده ولیکن فقط خواستم تمامی مطلب را نوشته باشم. (شغل: دولتی )

پاسخ ها :

شارخ عطایی کشکولی

شارخ عطایی کشکولی :

چنانچه عيبي بوده كه در زمان فروش ذكر نشده يا كتمان شده خريدار فقط حق فسخ دارد نه خسارت