مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام
مادرم فوت خانه متعلق به خودش بوده در زمان حیات وصیت کرده خانه بین فرزندان تقسیم بشه دستنوشته و امضا و شاهد داره آیا پدر بنده از ملک وصیت نامه شده سهم می برد ؟؟ آیا روی این دست نوشته ما می توانیم ادعا کنیم که پدر سهم نبرد؟ در زمان زنده بودن مادر پدرم تقاضای طلاق دادند و برایشان مبلغی بابت نفقه بریده بودند آیا نفقه به وارث می رسد و با نظر به اینکه پدر تقاضای طلاق دادند از منزل ارث می بردند یا بچه ها می توانند اقدام کنند که سهمی نبرد؟ با تشکر

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

سلام ایا طلاق صورت گرفته یا خیر اگر خیر باشد پدر هم سهم الارث خود را از اموال همسر میبرد
اما در خصوص وصیت هر شخصی تا یک سوم اموالش رو می تواند وصیت کند و مابقی نیاز به اجازه ورثه دارد

شارخ عطایی کشکولی

شارخ عطایی کشکولی :

وصيت فقط تا ثلث مال نافذ است و زياده بر ثلث در صورت عدم توافق وراث وارد نيست و نفقه مال ساير مال به ارث ميرسد
صرف تقاضاي طلاق مانع ارث نيست