مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم و ترک منزل توسط زوج

سلام بنده خانم 21ساله هستم که پنج ماهه باردارم سه ماه پیش همسرم دست روم بلند کرد و خونرو ترک کرده. بنده هم سه روز منتظر موندم خبری ازش نشد خونه که بنام خودم بودو تحویل دادم و به شهرستان منزل پدری برگشتم. اینجا نفقه دو سال که اقا نداده بودو اجرا گذاشتم. اقا در جلسه نفقه اعلام کردن که عدم تمکین زدن اما مدرکی نبود برای اثباتش. الان من بلاتکلیف هستم نه خونه میگیره نه جواب تلفن میده نه تمکین میزنه. من میتونم الان شکایت کیفری کنم بابت این نفقه های معوقه؟ بابت منزل چطور؟ ایا اقا میتونن از من شکایت کنن بابت فسخ قرارداد خونه که بنام خودم بوده؟ در ضمن فیلم های دوربین موجوده که اقا گذاشته رفته و دیگه برنگشته

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام شما ترک انفاق میتونید شکایت کنید و یک اظهارنامه هم بدید که آماده تمکین هستید و از قبل هم در تمکین بوده اید و ایشان تعیین تکلیف نماید.