مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

سلام بنده ملکی رو ماه پیش فروخته ام و اکنون متوجه شده ام که سر بنده کلاه رفته و قیمت ملک 330 میلیون بوده نه 260 میلیون. با توجه به اسقاط خیارات در قرارداد آیا امکان فسخ قرارداد وجود دارد. در قرارداد ذکر شده که هر یک از طرفین بخواهد فسخ کند یک دهم باید خسارت بدهد ولی زمانی قید نشده. بنده حاضر به پرداخت آن ضرر هم هستم ولی خریدار قبول نمیکند. لطفا راهنمایی بفرمایید که چه خاکی به سرم بریزم. ممنون

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

سلام امکان فسخ وجود دارد بایستی با یک وکیل که قرارداد رو ببیند مشورت کنید البته طبق شرطی که فرمودید امکان فسخ هست