مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش ملک

سلام... یک ملک را وکالت فروش به بنده داده شده و من هیچ تعهد و قولنامه ای امضا نکرده ام و این ملک را برای مالک فروخته ام و چک رو به حساب فامیل ایشان بعد از کسر مبلغی بابت حق الزحمه گذاشته ام....حالا بعد گذشت 5 سال وکیل مالک اطلاع داده اند به بنده که پولی به مالک نرسیده و فامیل مالک هم پاسخ گو نیست و به ناچار از بنده شکایت کرده اند....با توجه به اینکه من هیچ تعهد و قولنامه ای امضا نکرده ام آیا از نظر قانونی اتهامی به بنده وارد است یا خیر؟ ممنون.

پاسخ ها :

فاطمه  موحدين

فاطمه موحدين :

وقت بخیربله زیراشمابعنوان وکیل ایشان مسولیت داشته اید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. بله شما مسوولیت دارید زیرا وکیل بعد از فروش می باید وجه را به خود موکل پرداخت کند یا به شخصی که او دستور داده...