مشاوره حقوقی رایگان - طلب سهم الارث

باسلام بنده خانمم سال 94 فوت کردن و و سال 95 خانواده خانمم مهریه اون مرحومه رو از طریق دادگاه مطالبه کردن از من. من هم اقدام به انحصار وراثت کردم و چون به بچه از همسر مرحومه هم داشتم شورای حل اختلاف رای حصر وراثت رو این گونه صادر کرد : پس از کسر دیون و هزینه کفن و دفن از اموال و جهازیه و مهریه هرکدام یک چهارم به من تعلق گرفته و پدر و مادر خانمم هر کدام یک ششم (جمعأ یک سوم ) ارث میبرند و الباقی به پسرم میرسه. خانواده خانمم سهم الارث از مهریه رو دارن میگیرن از من اما دادگاه هیچگونه سهمی بابت هزینه کفن و دفن و دیون و ... از مهریه کم نکرده و توجهی به برگه حصر وراثت من ندارد. میخواستم بدونم من میتونم سهم اون خانواده از هزینه های بیمارستانی و کفن و دفن رو ازشون طلب بکنم یا خیر ؟؟ لطفا پاسخ کامل و کافی رو بدید چون هرجا رفتم یه حرفی بهم میزنن و کاملا گیج شدم. ممنونم ازتون

پاسخ ها :

کژال هدایت بهرامی

سرکار خانم کژال هدایت بهرامی :

با سلام
هزينه كفن و دفن از اموال و دارايي كسر گرديده است و مجدداً محاسبه نميگردد.

پرسشگر :

سلام خانم بهرامی نه کثر نشده از اموال

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پیشنهادمی شودبه جهت پیچیده بودن موضوع حضوری باوکیل مشورت کنید