مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام
من یک حواله از موسسه مهر اقتصاد از یک آیا ساکن یزد به مبلغ 680000000میلیون ریال به تاریخ 12 تیرماه نودو هفت داشتم که بردم بانک موجودی نبود و حواله را برگه کردم و الان با گذشت 4 ماه صاحب حواله حاضر به پرداخت مبلغ حواله نمی باشد.
از آنجایی که این آقا ساکن یزد و من ساکن تهران هستم‌ از دادگاه کجا باید اقدام کنم و آیا نیاز به گرفتن وکیل در یزد دارم؟ در ضمن این آقا کلیه اموال خود را به نام‌ بستگانش کرده است.
ممنون میشم اگر من را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام حواله را کجا برگشت زده اید اگر تهران هم زده باشید می توانید تهران اقدام کنید در خصوص سوال دوم نیاز به اثبات این موضوع است که امری است جداگانه