مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بابت مهریه

سلام خسته نباشید.همسر بنده بابت مهریه ازم شکایت کرده بعد من درخواست تقسیط دادم قاضی ازم شاهد خواسته،من فقط یک خودرو سواری شخصی دارم .آیا میتونم ماشین را بفروشم یا نه موقع سند زدن به مشکل میخورم؟سوال بعدی اینکه همسرم برج 6شکایت کرده الان من میتونم برم آژانس کار کنم که نتونه ماشینم را توقیف کنه .

پاسخ ها :

فاطمه  قرباني حشمتيان

سرکار خانم فاطمه  قرباني حشمتيان:

باسلام .درصورت فروش خودروهمسرتان میتواندشکایت فرار از دین برعلیه شمارامطرح نماید.اگرشغل نداشته وبیکارباشید میتوانیدادعاکنیدازطریق مسافرکشی امرارمعاش میکنید البته اگرواقعامعسرباشید