مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص چک شرکتی

باسلام
من در شرکتی کار می کنم که سرمایه گذار هم هستم و معادل سرمایه ی که گذاشتم چک بدون تاریخ گرفتم این چک دو امضا میباشد که یکی مدیر عامل و دیگری عضوء هیات مدیره می باشد. مدیر عامل شرکت متاسفانه فوت کرده اند و وراث در حال تنظیم کارهای قانونی و انحصار وراثت می باشند. میخواهم بدانم چطور میتوانم سرمایه خود را پس بگیرم و اینکه آیا آنها میتوانند این حق را داشته باشند که مبلغ که به عنوان سرمایه انجا گذاشته ام را ندهند. لطفا راهنمایی فرمایید چطور قانونی اقدام کنم. باتشکر

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام شخصیت حقوقی شرکت با شخصیت افراد حقیقی متفاوت است و در خصوص دیون یا طلب ارتباطی به هم ندارند یعنی انحصار وراثت مدیر متوفی برای شرکت البته اگر شرکت تضامنی نباشد فایده ای نداره و هیات مدیره می تواند مدیرعامل جدید معرفی کند و به فعالیت خود ادامه دهد و شما می توانید مبلغ سرمایه خود را از خود شرکت مطالبه کنید