مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

باعرض سلام و ادب
پس از تاریخ اولین دادخواست در تیرماه در مورد نفقه فرزند مشترک برگه ای با سربرگ اجراییه ارسال شده است که بند یک آن نوشته است محکوم علیه موظف است ظرف ده روز مفاد آن را به اجرا گذارد (ماده 34 قانون اجرای احکام مدنی )
امروز به شعبه صادرکننده رفتم گفتن به اجراییات ارسال نشده است
حال سوال بنده از شما اینست من پدر بعنوان پرداخت کننده ی نفقه باید به کجا برم تو این مدت زمان ده روز باید کاری کنم یا از اجراییات مجددا در نرم افزار ابلاغ قوه قضاییه ابلاغ جدیدی خواهد امد
2 _ در مورد هزینه هایی که در این مدت پس از اعلام دادخواست از تیرماه 97 که برای فرزندم انجام داده ام چگونه میشود آنها را دادگاه حساب کند و از مبلغی که دراین چندماه یکجا باید پرداخت کرد کسر شود .
باتشکر بسیار زیاد، سپاس

پاسخ ها :

کژال هدایت بهرامی

سرکار خانم کژال هدایت بهرامی :

با سلام
به شعبه صادر كننده حكم جهت پيگيري ابلاغيه ارسالي مراجعه فرماييد . اگر مستنداتي از قبيل فيش بانكي واريز به حساب فرزندتان موجود هست طي لايحه اي ضميمه پرونده و تقاضاي محاسبه انرا نماييد.