مشاوره حقوقی رایگان - طرح مباحث غیر مرتبط توسط خوانده اعسار

ممنون از دست اندرکاران سایت وزین دادراه و خصوصا از وکلای عزیزی که زحمت پاسخگویی رو میکشن. سوالم خیلی برام مهمه!خواهش میکنم پاسخ بدین.
حکم عدم سازش از همسرم رو چند ماه پیش گرفتم.. دو بچه پسر 9 و 13 ساله م‌ رو هم حضانتشو بهم دادن. دلیل طلاقم دروغ های همسرم بود جعل شناسنامه ش یعنی سنش که بعد از مدتها متوجه شدم سن واقعیش از من 7 سال بزرگتر بوده و زندانم بوده اما‌ مخفی کرده بود بگذریم من قبل از طلاقش یکسال قبلش ازدواج مجدد کرده بودم مهریه ش با سند اقرارنامه ازدواج بود که 500 سکه بود. دادخواست اعسار دادم چند ماهه بخاطر تورم شدید و بالارفتن اجاره ها از تهران به اصفهان نقل مکان کردم. اون همسر اول 4 ماهه خودش رفته شهرشان. دادگاه اعسار تهران بود شاهد چون هیچ دوست صمیمی ندارم برادرهای خانم کنونیم بودن اون خانم اول هیچ سندی نداشت برای عدم اعسارم چون نه حساب بانکی دارم نه خونه نه ماشین قولنامه خونه رو هم دادم دادگاه که مجبور شده بودم برم اصفهان. اما در کمال تعجبم اون خانم به قاضی گفت من دو شغله م!! و پولدارم!! بخاطر دروغ هاش صدامو بلند کردم تنش بوجود اومد قاضی فقط می نوشت بعد یکی یکی شاهدها رو خواست اون خانم‌ اول میگفت اگه پول نداره چرا با خواهر شاهدها ازدواج کرده! در حالیکه اون خانمم نه عروسی گرفتیم نه هیچی. همسرشم سالها پیش فوت شده بود. سوالهام اینه؛
آیا پیش کشیدن بحث های غیرمربوط از قبیل ازدواج من یا دوشغله بودن من و چیزایی که ربطی به دادگاه مهریه نداشت و هیچ سندی نبود جز ادعا قاضی رو تحت تاثیر گذاشته؟ یا دعوای من اونجا بخاطر دروغ هاش؟ سوال دوم چرا بعد از گرفتن اظهارات شهود قسمشون نداد قاضی؟؟ اخه میگن قسم میدنشون. حقوقمم پرسید که گفتم یک میلیون و هشتصد هزاره اینو در حضور اون خانم پرسید. و رای با این توضیحات چی میشه ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

نشاط  حبیبی قبادیان

نشاط حبیبی قبادیان:

طبیعتا تازمانی که مدارک واسنادی دال بر ملائت مالی شما وجودنداشته باشد وزوجه نتواند مالی ازشما معرفی کند اعسارشما موردقبول واقع میشود ..سوال دوم: معمولا درخصوص شهودبرای اعسار رویه به این ترتیب هست که فقط اظهارات شنیده میشه ودرصورت صلاحدید ..قاصی محترم سوگندشان میدهد..

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

معمولا دعوای تقسیط مهریه توسط قاضی پذیرفته میشه ولی شهادت شهود و اظهارات طرفین ممکنه در میزان اقساط تاثیر بزاره اما قسم ندادن شهود به تنهایی نباید شمارو نگران بکنه چون قاضی میداند که هیچکس توان پرداخت پانصد عدد سکه بهار آزادی رو به صورت یکجا ندارد و خانم شما هم میبایست برای اظهاراتش دلیل بیاورد و صرف ادعا قاضی را مجاب به رد خواسته شما نخواهد کرد اما در هرصورت ایجاد تنش در محکمه غیر از تحریک قاضی بر علیه متخاصم هیچ نفعی نخواهد داشت در هر صورت در صورت عدم پذیرش رای توسط شما با اعتراض به رای در مرجع بالاتر قابلیت رسیدگی خواهد داشت