مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین

با سلام
من صاحب یک زمین به متراژ 229 متر هستم و طی یک معامله زمین مذکور را طی یک مبایعه نامه و با دریافت 90 درصد مبلغ مورد توافق به فروش رساندم و قرار بر این شد که مابقی مبلغ در دفترخانه و زمان سند زدن به بنده پرداخت گردد. زمانی که برای پرداخت عوارض و گرفتن نامه به شهرداری مراجعه کردم به ما اطلاع دادند که 15 متر از زمین مورد نظر در طرح تعریض شهرداری قرار گرفته. ما پس از گرفتن جواب شهرداری به خریدار اطلاع دادیم که ملک مورد نظر در طرح شهرداری قرار دارد. خریدار اکنون نه راضی به فسخ قرارداد هست و نه برای زده شدن زمین به نامش با متراژ 229 متر مورد توافق به دفتر‌خانه مراجعه میکند و از بنده مطالبه خسارت میکند. اکنون تکلیف بنده چیست؟
با تشکر

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
شما می‌توانید برای دریافت الباقی ثمن معامله به دادگاه مراجعه نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باتوجه به اینکه بخشی اززمین درطرح شهرداری بوده معامله نسبت به اون بخش باطل است وخریداربه استناد خیارتبعض صفقه میتواند یامعامله راکلا فسخ کند یا نسبت به بخشی که درطرح نبوده ومعامله اش صحیح است معامله رانگه دارد و نسبت به بخشی که باطل بوده است ثمن ان بخش رامطالبه کند