مشاوره حقوقی رایگان - خرید مسکن مهر

در سال 91 از یکی اقوام یک واحد اپارتمان مسکن مهر در گلبهار مشهد به صورت قولنامه دستی خریدم ولی موقع تحویل اپارتمان متوجه شدم که ایشان اپارتمان را به شرکت پس داده و پول پس گرفته و شرکت به کسی دیگه واگذار کرده به ایشان مراجعه کردم گفتند که پولت پس میدم ولی تا الان حدود 6 سال که نداده و اکنون ایشان به جرم کلاهبرداری در زندان مشهد به سر میبرد ولی به دنبال انتقال به زندان شهر محل سکونت همسرش در اسفراین میباشد و با انتقالیش موافقت شده ایا من میتوان در شهر اسفراین از او شکایت کنم یا در مشهد شکایت کنم؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

کژال هدایت بهرامی

سرکار خانم کژال هدایت بهرامی :

با سلام
شما ميبايست مطابق قانون در محل انعقاد قرارداد طرح دعوي نماييد.