مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

باسلام بنده کارمند آشپزخانه ارتش هستم درسال 94سرباز آشپزخانه درحین انجام کار با چرخ گوشت از ناحیه انگشت مصدوم شد الان با شکایت وی در نامه پزشک قانوی به دادگاه آمده قطع ثلث بند آخر انگشت میانی میخواستم بدونم که دیه یک بنده انگشت حساب میشه یا ثلث یک بند حساب میشه درضمن در بیمارستان حین درمان از ساعد دست پوست جهت پیوند برداشتن که یک درصد دیه کامل زدن این چه جوری میشه دیه اش چقدر میشه؟ ممنون

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام دیه ثلث انگشت حساب میشه و یک درصد هم بزابز 2310000 تومان است

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ديه هر انگشت به عدد بندهاي آن انگشت تقسيم مي شودو بريدن هر بندي از انگشتهاي غير شست ثلث ديه انگشت سالم و در شست نصف ديه شست سالم است.