مشاوره حقوقی رایگان - توقيف اموال

سلام. ملكى خريدارى نمودم كه قبل از سند زدن من اون ملك توسط چند تن از طلبكاران فروشنده توقيف گرديد حال من با يكى از انها به دادگاه رفته بعد از هشت ماه قاضى رأى به نفع اينجانب صادر گرديد و حال با بقيه بايد چكار كنم.
ايا رأى دادگاه اول به چند نَفَر بعدى صدق مى كند و ملك من از توقيف ازاد ميشه يا بايد با بقيه طلبكاران فروشنده به دادگاههاى مختلف بروم تا براى هر شخصى راى صادر شود. ممنون و متشكر.

پاسخ ها :

ياسين  اقائي جنت مكان

ياسين  اقائي جنت مكان:

درود
بسته به تاريخ توقيف و تاريخ خريد شما داره. بايد سعي كنيد صرفا با نامه نگاري اداري حلش كنيد و در غير اينصورت ١بار همه رو طرف دعوا قرار داده و مشكل رو كلي حل كنيد

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

متاسفانه در صورت عدم ازاد شدن سند تا موقعي كه سند شما توقيف ميباشد بايد با تمام كساني كه سند را توقيف نموده اند طرح دعوي نماييد