مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد ملکی

سلام
من یک واحد رو فروختم و در بخش توضیحات مبایعه نامه توافق کردیم که اگه هر یک از مبالغ که خریدار متعهد شده بپردازد، پرداخت نشود فروشنده میتواند بصورت یکطرفه قرارداد را فسخ نماید و مبلغ را به خریدار از طریق مشاور املاک عودت نماید. اما در بخش چاپی قسمت " کلیه خیارات از طرفین ساقط گردید " نیز وجود دارد و حذف نشده است، در حال حاضر یکی از چکها برگشت خورده است، آیا در اینحالت میتوان قرارداد را فسخ نمود؟

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
با توجه به اينكه قرارداد چاپي بعد از قرارداد خطي تنظيم گرديده لذا قرارداد مؤخر ملاك دادگاه مي باشد بنابراين شما حق فسخ نداريد

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
قسمت توضیحات ذیل تمامی بندهای مبایعه نامه می باشد
لذا قید کردن حق فسخ در این قسمت اراده موخر محسوب می گردد و شما حق فسخ دارید
لطفا تماس بگیرید