مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو و کلاهبرداری

باسلام من یک خودروی پراید به صورت قسطی خریدم و در پایان قسط و هنگام سند زدن فروشنده نیومد ... بنده از سایپا پیگیری کردم و دیدم12500000 تومان بدهکاری دارد... اظهارنامه نوشتم باتوجه به قولنامه و کدملی... و صاحب اصلی ماشین آمد پیشم و دیدم شخصی که من معامله کردم نیست... و گفت من ماشین رو سال 95 فروختم و طرف خریدار سفته داده و چک سایپا پاس نکرده و الان فراریه .. و شخص خریدار که فراریه هم این ماشین رو به یکی دیگه فروخته که من باهاش معامله کردم... نکته ای که وجود داره شخصی که من باهاش معامله کردم با کارت ملی مالک اصلی خودرو با من معامله کرده که به هم شباهت داشتن... از مالک خودرو میپرسم همه مدارک ماشین و کارت ملی خودتو چرا دادی میگه گرو نگه داشته بودن... حالا من نمیدونم شخصی که باهاش معامله کردم هویتش چیه.. فقط 3میلیون از قسط به نام یک شخص ریختم و دویست هزار تومان هم به یک کارت شخص دیگه که ظاهرا خواهر و برادرن ریختم... شکایت من باید درکجا؟و به چه صورت باشه؟متشکرم

پاسخ ها :

نگین السادات بنی هاشمی

نگین السادات بنی هاشمی :

سلام وقت بخیر برای اخذ مشاوره با این شماره تماس بگیرید 88390693