مشاوره حقوقی رایگان - مهريه اجرای احكام

سلام من مهريه مو به اجرا گذاشتم و موفق شدم و الان به اجراييه (اجرای احكام) رسيده وكيل هم داشتم وكيلم بمن گفته چون اجراييه يا اجرای احكام شماره بايگاني شعبه جدا دريافت ميكند حق الوكاله و هزينه ماليات و تمبر بايد باطل بشه جدايی دارد و بايد پرداخت كنی آيا وكيلم درست گفتند؟ (ولی توی برگه ی قرارداد حق الوكاله چنين چيزی رو مطرح نكردند).
آيا ١٠ درصد مهريه جدا از حق الوكاله به وكيل اختصاص دارد؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

سلام بستگی به توافق بین شما و وکیل دارد که ایا ده درصد به همراه مرحله اجرا می باشد یا خیر ولی معمولا در این موارد ده درصد بهمراه مرحله اجرا می باشد
باز هم تاکید می کنم بستگی به قرارداد دارد