مشاوره حقوقی رایگان - مهريه

من و وكيلم طبق قانون در حق الوكاله به توافق رسيديم مهريه ام كه 114 سكه هست 10% را وكيلم بردارد و بقيه مال خودم باشه اكنون مهريه قسطی شده و قاضی از طرفی بعلت وضعيت مایي خوب طرف و از طرفی سكه گران شده 10 تا پيش پرداخت و ماهي يك سكه دستور داد حال سئوال اينه كه من من بايد ده درصد سكه 114 سكه رو الان كامل و نقد بايد بدم يا اينكه نه 10% پيش پرداخت رو الان نقد بدم و بعد از اون ماه به ماه كه يك سكه ميگيرم 10% قيمت سكه رو بدم تا به 114 تا برسه؟

پاسخ ها :

مسلم  عباس پورريكنده

جناب آقای مسلم عباس پورريكنده :

با سلام
منطقی و عقلی اینه که در قبال اخذ 10 سکه پیش ده درصد ارزش ریالی اون و در مورد سکه های اقساطی هر ماه ده درصد هر سکه به حساب وکیل واریز بشه..مگر اینکه در قردادمالی وکیل طور دیگری به توافق رسیده باشید