مشاوره حقوقی رایگان - یک بنده خدای چهار دفعه از بنده به عنوان مزاحمت خانوادگی و توهین فحش از بنده شکایت کرده

سلام خسته نباشید یه بنده خدای چهار بار است از بنده به عنوان دخالت در زندگی و توهین و میگه فحش بهم دادی چهار دفعه از بنده شکایت کرده بنده سه دفعه تبرئه شدم دفعه چهارم خودش اومد درگیر شد باهام و خودش رفت شکایت کرد و یک شاهد معتاد برد و قاضی فعلا گفت ضامن بیار تا در رسیدگی بدو رای صادر نکرده هنوز بنده چکار کنم ممنون خیلی ناراحتم دانشگاه تازه تموم کردم برام سابقه مفت درست نشه

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام چاره ای نیست باید از خود دفاع کنید اگر شاهدی دارید که حرف های شاهد شاکی را نفی می‌کند به دادگاه معرفی نماید

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
در صورتيكه شاهد معتاد باشد ميتوانيد در جلسه دادگاه أو را جرح نماييد
ضمن اينكه حد نصاب در إثبات كليه جرايم تعزيزي دو مرد عادل مي باشد