مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام من زوجه ای هستم که با دخالت های خانواده شوهرم و وابستگی شوهرم به خانوادش با شوهرم اختلاف دارم ایشون حکم الزام به تمکین منو گرفتن و امروز با حضور مامور به خانه ی خودم رفتم ولی به محض رفتن مامور مادر شوهرم که خونه مال اون هستش منو از خونه بیرون کرد خواستم به دادگاه مراجعه کنم ساعت کاری تموم شده بود حالا من برای شنبه باید به کجا مراجعه کنم ضمنا این بار سومه دفعه قبلی که عموم واسطه شد من چهل روز اونجا بودم و توسط شوهرم که منو به خانه ی پدرم آورد و دنبالم نیامد از دادگاه به ایشون زنگ زده بودن که بدونن من در حال تمکین هستم ایشون گفته بودن اینجا نیومده و الان با حکم قبلی اجراییه امروز به خونم رفتم که این کار رو کردن خواستم راهنماییم کنید که چرا پرونده قبلی رو مختومه نکردن ممنون.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمایاید همونجا زنگ میزدیدپلیس110گزارش میکرد
یک اظهارنامه به ادرس شوهرتان ارسال کنید وامادگی خودتان رابرای تمکین اعلام کنید واگر توجه نکرد دعوای تهیه مسکن ونفقه مطرح کنید