مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ در سند

با سلام
بنده یک واحد آپارتمان خریداری نمودم که در سند دفترچه ای ذکر شده دارای پارکینگ هست و سند تک برگ هم همین ذکر شده. ساختمان دوازده واحد دارد من واحد دوازده هستم الان یکی از مالکان که واحد یک میباشد قصد فروش ملک را دارد بنا به گفته او پارکینک که متعلق به من و در سند ذکر شده از مالک اصلی ساختمان خریداری کرده است و یک قولنامه هم دارد اما در سند ثبتی ایشون هیچ موردی ذکر نشده آیا الان حق با من هست که ثبت سند شده یا ایشون که اصولا پارکینک بهش تعلق نمیگرفته و با مالک اصلی قولنامه امضا کرده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
ساختمان هم هشت سال ساخت میباشد و دوازده واحد دارد که واحدی خریداری کردم واحد دوازده هست.

پاسخ ها :

نشاط  حبیبی قبادیان

نشاط حبیبی قبادیان:

طبیعتا قولنامه ایشان مقدم وحق با ایشان است اما شما میتوانید علیه فروشنده طرح دعوانمایید.درصورتیکه به وکیل نیازداشتید بامن تماس بگیرید09124958791

پرسشگر :

فروشنده فوت کرده .بعد مگه وقتی سند ثبتی شد قولنامه اولویت دارد

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام ایشان مگه آپارتمان را با سند رسمی نگرفته چطور پارگینگ را با سند عادی گرفته.. سئوال .. آیا پیش فروش بوده.. آیا ایشان با سند عادی خریده.. و آیا تاریخ سند پارگینگ قبل از خریداری شما بوده..