مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

با سلام. بنده ماشین را بصورت قولنامه ای از بنگاه خرید کرده ام که با توجه به گذشت 8ماه صاحب سند میگن خریدار قبلی به من هشتصد هزارتومان بدهکاره، تعویض پلاک صورت نگرفته و میگه من سند نمیزنم و با تماس با بنده اعلام نموده اند توقیف ماشین را نیز گرفته اند. ضمن اینکه بنده یک و دویست از پول بنگاه را نگاه داشتم تا سند را بزند و بعد پول را بدهم، و اصل سند در نزد بنگاه میباشد و بنده فقط قولنامه دارم. از چه کسی بابت الزام به سند میبایست شکایت کنم ؟ و هزینه شکایت را نیز از چه کسی باید بگیرم ؟ ممنونم

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
شما باید طرح دعوی الزام به تنظیم سند به طرفیت کلیه مالکین مطرح نمایید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.دادخواست الزام به تنظیم سند نسبت به صاحب سند موثر است