مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین به مستاجر

باعرض سلام
بنده زمین کشاورزی را 30ساله از تاریخ 93/07/01تا1423/07/01اجاره دادم الان خواهرم ارث میخوان، من و برادرم نصف کردم نصفش دست برادرم میتونم زمین از آقای که اجاره کرده پس بگیرم تازگی خواهرم رفت جهاد کشاورزی امور ارضی فهمید که زمینهامون سند داره گفتن باید پول بدی سند شو بگیرید ما خبر نداشتیم که سند داره تازه بنده قرارداد بستیم با آقای که زمینهارو اجاره دادیم نمیدونستم زمینهامون زیاده کم دادیم. بهش تا فهمیدیم چقدر زمین داریم. با تشکر

پاسخ ها :

رزا  نظربيگي

سرکار خانم رزا نظربيگي :

دوست عزیز شما و بردارتان نمیتوانید بدون اذن سایر وراث اقدام به اجاره دادن سهم الارث انان کنید این قرارداد اجاره فضولی بوده و صحیح نیست