مشاوره حقوقی رایگان - رفع تجاوز به ملک مجاور

سلام. مالک زمینی هستم که در آن ملکی قدیمی بنا شده و در آن سکونت دارم. مساحت زمین بنده در سند منگوله دار و نیز تک برگی صادره بعد از آن 180متر قید شده ولی طبق مساحی کارشناس 160 متر می باشد که گمان می کنم دلیل آن تصرف از طرف همسایه شمالی است. اخیرا متوجه شدم مالک ملک شمالی بنده که در حال حاضر ملک قدیمی خود را تخریب کرده در حال ساخت و ساز است، اضافه بنا دارد و حدود اربعه ای که در سند منگوله دار بوده، با گرفتن سند تک برگی جدید تغییر کرده به طوری که ضلع غربی که با حروف هفت متر پنج سانتیمتر بوده به طور عددی 7/5 نگاشته شده و از این رهگذر احتمالا بر ملک بنده تعدی نموده. از طرف دیگر در نقشه ثبتی پلاک ثبتی ایشان نیز ابعادی قید شده که نه تنها در سند نیامده و دگرگون شده که همین اشتباه نگارشی فوق الذکر دیده میشود.
بنده از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل برای تعیین حدود متراژ واقعی زمین بنده و همسایه صورت گرفته و نظریه کارشناسی داده شده است.
تغییر ابعاد زمین همسایه از سند منگوله دار به تک برگی جدید محرز و در 2 بعد شرقی و غربی بیشتر شده و این شایبه بوجود آمده که در ملک بنده تجاوز صورت پذیرفته.
طریقه ارایه دادخواست و اینکه آیا اداره ثبت بدون رای قضایی راسا می‌تواند به اصلاح اشتباه در صدور سند بپردازد را بفرمایید.
سپاس فراوان