مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم سریع ترین و بهترین راه طلاق گرفتن از یک فرد سمج که هیچ جوره زیر بار طلاق دادن نمیره و راضی به طلاق توافقی نیست چی هست؟ آیا به اجرا گذاشتن مهریه راه خوبیه؟ و اینکه در ایده آل ترین شرایط چه مدت طول میکشه تا بشه طلاق گرفت؟
خیلی ممنون

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام
مهریه و نفقه را اقدام نمایید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام باید به دقت شرایط شنا مورد بررسی قرار بگیرد ولی در مجموع طلاق از سوی زوجه قدری زمان بر هست . اگر در مشهد هستید ، حضوری تشریف بیارید تا بررسی لازم صورت بگیرد

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

طلاق در اختیار مرد است وهیچ راهی بجز اثبات عسر و حرج جهت طلاق وجود ندارد