مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث راننده مقصر حادثه از دیه پدر

سلام. دو ماه پیش با خودروی شخصیم که راننده بودم چپ کردم و پدرم که سرنشین بود فوت کرد. در دادگاه و طبق نظر قاضی به قتل غیرعمد و پرداخت دیه توسط بیمه محکوم شدم. الان برادران و خواهرانم می گویند که تو از دیه بابا سهمی نداری و چیزی به تو نمیدهیم و باید خسارت تصادف و جریمه نقدی جایگزین حبست را نیز خودت بپردازی. تکلیف من چیست و باید چکار کنم؟ اونا ماده 451 قانون مجازات اسلامی رو بهانه میکنن و میگن باید طبق اون عمل بشه. ممنون از لطف شما.
ماده 451 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 بیان می دارد: «در صورتی كه قاتل از ورثه مقتول باشد چنانچه قتل عمدی باشد از اموال و ديه مقتول و در صورتی كه خطای محض يا شبه‌عمدی باشد از ديه وی ارث نمی برد.

پاسخ ها :

ارث از دیه