مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند

باسلام
15سال قبل خونواده دایی مرحومم با جعل گواهی انحصار وراثت و لاک گرفتن اسم مادربزرگم زمین دایی مرحوممو فروختن.
خریدار با شکایت و متوجه شدن جعل گواهی تلاش کرد از دادگاه حکم الزام به سند بگیره که موفق نشد و دادگاه رای به دادن نسبت سهم مادربزرگم از زمین داد.
حال بعد از این همه سال متوجه شدیم خریدار باشکایت توسط مبایعه نامه ای که مادربزرگم امضا نکرده در شعبه ای دیگر حکم سند ششدانگ گرفته.
چگونه میتوان حق خود را گرفت؟؟
در آخرین رای که توسط شعبه دیگر صادر شد چون اسمی از مادربزرگم نیست دادگاه پاسخگو نیست و میگوید شما هیچ نقشی در پرونده ندارید.