مشاوره حقوقی رایگان - اتهام انتسابی

سلام خواستم بدونم اتهام انتسابی به چه معناست و دادیار چه وظایفی دارد به من تهمت زده شده ابلاغیه خیلی دیر به دستم رسیده خواستم بپرسم چرا خواهشن منو راهنمایی کنید ایا قبلش تحقیقات میکنن یا بعد از این که من از خودم دفاع کردم تحقیقات میکنن در ضمن اگر شاکی رضایت بده چی میشه پرونده بسته میشه یا خیر ممنون از شما

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. حتما برای پیگیری به شعبه مراجعه کنید و مختومه شدن پرونده بستگی به جرم دارد. اگر جرم خصوصی باشد با رضایت شاکی پرونده بسته می شود.