مشاوره حقوقی رایگان - روابط نامشروع

سال گذشته همسرم من و مادر بیمارم رو رها کرد و به خانه مادرش رفت. پس از حدود 7ماه مادر بنده به رحمت خدا رفت و با فوت ایشان زنم دوباره به نزد من بازگشت. بعد از گذشت یکماه از بازگشت ایشان از گوشی موبایل وی تعداد 4550 عدد عکس سلفی مستهجن و تعداد زیادی چت‌ مستهجن پیدا کردم و با بررسی بیشتر متوجه شدم که در زمان نبود ایشان در سال گذشته وی یک هفته در شهر بوشهر در یک خانه مجردی نزد مرد غریبه ای بوده و تعدادی عکس و فیلم نیز در زمان اقامتش در بوشهر از گوشی ایشان پیدا کردم همچنین بلیط رفت ایشان از تهران به بوشهر و عکس‌های ایشان در اتوبوس برگشت به تهران را نیز پیدا کردم. در ادامه متوجه شدم 15 روز بعد از بازگشت به تهران دوباره مدت 1هفته به مشهد رفته و مهمان مرد غریبه دیگری بوده، که در این رابطه بلیط قطار رفت و ریز مکالمات ایشان با مرد غریبه را نیز موجود دارم. و متاسفانه در ادامه متوجه شدم در زمان اقامت ایشان در تهران در منزل پدری، و در زمان‌هایی که مادرش نبوده با فردی در ارتباط بوده که برای ایشان مواد مخدر تهیه می‌کرده و در تمام مدت نبود مادر زنم این مرد نزد همسرم بوده. در پایان باید بگویم همسرم در تلگرام دارای گروهی بوده که به دلیل نشر مطالب پورن از سوی تلگرام بلاک شده است. از دیگر مدارک بدست آمده از موبایل ایشان می‌توان به ارسال تصاویر برهنه همسرم برای تعداد زیادی از افراد و چند عدد فیلم که در آن زنی در حال سکس با مردی است نام برد لازم به ذکر است این فیلم ها دارای کد دوربین موبایل همسرم بوده و مربوط به تاریخ‌هایی می‌شود که ایشان در بوشهر و مشهد بوده و یا در منزل پدری تنها بوده‌ است. قابل ذکر است ایشان اقدام به شکایت جهت مهریه خود نموده است. ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مدارکتون باید بررسی شود ولی باتوضیحاتتون میتوانید ازنظرکیفری شکایت روابط نامشروع را مطرح کنید البته هم باید از خانم وهم از اون اقا شکایت کنید

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام.مهریه در هر شرایطی حق زن است وباید پرداخت سود . موارد عنوان شده مانع از پرداخت مهر نخواهد بود

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

مهریه درصورت خیانت همسر باز هم ساقط نمیشود ولی میتوانید شکایت خیانت کنید