مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت برای بانوان

من مزاحم یه خانومی شدم در داخل ماشینش رفتم ولی خانوم بهم رضایت داده. به شاکی دومیلیون پول دادم تا رضایت بده
یک روز زندان کشیدم و با سند اومدم بیرون. الان چه حکمی برام صادر میشه ؟
امکانش هست دیگه زندان نرم و با وثیقه آزاد باشم ؟؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مزاحمت اطفال وزنان دراماکن عمومی ومعابر جرمی است که علاوه برجنبه خصوصی دارای جنبه عمومی نیز است وشما تنهابعلت رضایت شاکی ازمجازات رهانمیشوید لکن دادگاه میتواند درمجازات شمامقررات تخفیف مجازات رااعمال کندیااجرای مجازات رامعلق کند وحکم رااجرانکند