مشاوره حقوقی رایگان - داور طلاق

سلام و خسته نباشید. من زوجه هستم و دادخواست طلاق از طرف من بود به خاطر تخلف از شروط عقد نامه از طرف زوج. حال به مرحله داوری رسیدیم. من داور معرفی کردم به دادگاه ولی زوج امتناع می‌کنند از معرفی داور. ایشون حتی جواب تلفن وکیلشون رو هم نمیدن. الان من چیکار کنم که کارای پرونده با تاخیر مواجه نشه؟؟؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. در صورتی که فرصت معرفی داور تمام شده است، لایحه ای به دادگاه تقدیم دارید و درخواست معرفی داور از طرف دادگاه کنید.

كوثر  پورصادق

سرکار خانم كوثر پورصادق :

با سلام. جای نگرانی نیست. چنانچه اخطاریه معرفی داور ب زوج یا وکیلشان ابلاغ شده و مهلت منقضی شده باشد و همچنان داوری معرفی نکرده باشند دادگاه ب شما اخطار میکند ک فلان مبلغ جهت هزینه تعیین داور زوج واریز نمایید. پس از واریز وجه و ارائه آن ب دادگاه توسط شما، پرونده روند خود را طی میکند.