مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

سلام بنده یک واحد آپارتمان نوساز فاقد پایان کار خرید کردم، که قرار شد کل ثمن معامله در سه قسط یعنی روز تنظیم مبایعه نامه و روز تحویل ملک و روز سند پرداخت کنم. بنده قسمت اول را به فروشنده پرداخت کردم ولی در زمان بین پرداخت اول و دوم فروشنده فوت کرد. حال زمان پرداخت دوم و تحویل ملک است که الان در اختیار پسر متوفی میباشد ولی الان وراث میگویند ما راضی نیستیم و به دروغ میگن شما سر پدر ما کلاه گذاشتید و... حالا میگن ما نه ملک را تحویل میدیم نه کارای پایان کار را انجام میدیم نه انحصار وراثت میکنیم و نه کلا کاری میکنیم. به نظر شما بنده چه کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمابایدابتداعا گواهی انحصاروراثت بگیرید سپس برعلیه وراث فروشنده طرح دعواکنید