مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام خودروی بنده بعلت که سند خودرو بنام برادر خانمم هست توقیف شده خودرو از صفری دست خودم بوده بعلت ناقص بودن مدارکم مجبور شدم سند که از شرکت تحویل بگیر م به نام ایشون زدم الا ن چند وقتی ماه ماشینم توقیف شده به دادگاه مراجعه کردم می گویند ایشون ضامن شخصی شده اند حالا باید چکارکنم و درضمن شخص فوت شده و درشهرتان هست

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام بنده خودروازشرکت خریدم وچون مدارک کافی نبود بنام برادر خانم زدم وماشین ازصفری دست خودم هست وچون به برادر خانمم اطمینان دارم مدرکی یا قولنامه ای ننوشتم فقط مدرک که بنام من هست بازدیهای گارانتی جهت سرویسها مباشد الان حدودا 6ماه ماشین توقیف شده چون برادرخانم بنده ضامن شخصی شده ماشس سال 84 تحویل گدفتم حکم توقیف 8/95 مباشد حالا راهی هست که رفع توقیف کنم ممنون

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،قانونی توقیف شد،مگرشمامبایعه نامه ازوی داشته باشید