مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار از مهریه

سلام خسته نباشین
من همسرم یکساله که از همسر سابقش توافقی جدا شده قرار بود که 80 میلیون بابت مهریه اش را در تاریخ 30/3/97 پرداخت کنه، اما توان مالی نداره و بابت مهرش اعسار زده 24/7/97 دادگاه داشت اما چون برای کار به عراق رفته برای دادگاه نرسید
الان ابلاغیه براش اومده که قاضی اعسارشو رد کرده و فقط بیست روز برای تجدید نظر فرصت دادن اما مشکل اینجاست همسرم بعداز بیست روز به ایران میاد
حالا موندیم چیکار کنیم؟
راهی هست اعسارشو قبول کنند چون واقعا توان پرداخت یه جارو نداریم؟

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام
متاسفانه راهی نیست مگر اینکه قبل از اتمام 20 روز اعتراض و دلیل عدم شرکت در جلسه در لایحه اعتراضیه توضیح داده شود.