مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد خرید آپارتمان

با سلام. بنده ملکی را در بنگاه قولنامه کردم و مبلغ 5 میلیون تومان بعنوان بیعانه در بنگاه کارت کشیدم و در قولنامه قید شد که به صورت نقدی دریافت گردید. این ملک دارای 2 سند 3 دانگ میباشد که هر دو فروشنده قرارداد رو امضا کردند. ولی بعد از امضا اظهار پشیمانی کردند و گفتند که بنگاهدار ما را در امضا کردن فریب داده. البته مابقی مبلغ رو طی 3 فقره چک پرداخت کردم که با وجود موجود بودن پول در حساب هنوز چک هارو از بنگاه تحویل نگرفته ... آیا این شخص میتواند قرارداد را فسخ کند؟

پاسخ ها :

امیر احمدلو

جناب آقای امیر احمدلو :

خیر
فسخ امری استثنایی و خلاف اصل لزوم قرارداد ها می باشد و می بایست مدعی فسخ شرط فسخی را برای خود داشته باشد در غیر این صورت الزام‌به تنظیم سند می گردد