مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

با سلام
برج 8 پارسال موتوری را خریداری نمودیم و صاحب موتور وکالت 2 ماهه برای تعویض پلاک داد. 1 ماه بعد برادرم تصادف کرد و کلا فراموش کردیم تعویض پلاک کنیم و تاریخ وکالت هم گذشت. الان هم متوجه شدیم صاحب موتور پناهنده شده و ایران نیست. چه کاری باید انجام بدهم؟

پاسخ ها :

محمدمهدي  سياح منش

محمدمهدي سياح منش :

استان :

الزام به حضور مالک قبلی را با لحاظ سند عادی فروش از طریق شوری حل اختلاف محل بخواهید .با انتشار اگهی خوانده مجهول المکان و صدور حکم غیابی به مرجع تعویض پلاک معرفی و پلاک تعویض میشود.