مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

سلام پرونده من انتقال داده شد به دادیاری پیامک برام اومد که حکم نهایی صادر شد امروز رفتم پیگیری کردم میگن که قاضی حکم به شما داده پرونده میره دادگاه گل سرخ شیراز منتظر پیامک بعدی باشید.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دادسرا اگرنظربرمجرم بودن متهم داشته باشدپرونده راباکیفرخواست به دادگاه جهت محاکمه وصدوررای ارسال میکند دادسرافقط تحقیقات مقدماتی انجام میدهد وپرونده رابرای صدوررای ومحاکمه به دادگاه ارسال میدارد بازمیتوانید مختصر اقدامات دادسرا را درسایت عدلیران مشاهدکنیدیابه شعبه مراجعه کنید

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
دادگاه راي نهائي رو صادر ميكنه