مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام. من یک ماه پیش یک دستگاه پیکان وارد خریداری کردم و از فروشنده وکالت نامه برای تعویض پلاک به مدت یک ماه گرفتم. اما در این یکماه فرصت نکردم برم پلاکو عوض کنم قصد فروش کردم به علت لازم داشتن پول. الان چندروزی میشه ماشینو فروختم و حالاخریدار هرروز تماس میگیره که شماره پلاکونمیتونن بنام بزنن و سند با موتور و ماشین همخونی نداره و منو مجبور میکنن که ماشینو پس بگیرم وگرنه میرن شکایت میکنن. من اصلا پلاک خودرو هم بنامم نشده. آیا این وسط مشکل از طرفه منه یا صاحب قبلی خودرو و حالا من باید چیکار کنم. لطفا راهنماییم کنید. ممنون

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

اگر فروشنده وکالت دهد و خریدار تعویض پلاک نکند تمامی تخلفات به نام فروشنده ثبت می شود.
اما بهتر است خریداران که هیچ شناختی از فروشنده ندارند از نقل و انتقال وکالتی خودداری کنند چرا که ممکن است فروشنده خودرویی را با اتاق تعویضی یا قطعات تعویض شده به فروش برساند که این موضوع در مراکز تعویض پلاک مشخص شده و مشکلاتی را برای فرد خریدار به وجود می آورد و امکان فسخ قراردادنیز ازاین بابت وجوددارد.